22 листопада 2019 року у межах проведення секційного засідання міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми техногенно-екологічної безпеки : освіта, наука, практика» після проведення заслуховувань секційних доповідей колектив кафедри ОП та ТЕБ відвідав одне з найпотужніших європейських підприємств харчової промисловості Слобожанщини – ЛВЗ «Прайм». Під час проведення виїзду була реалізована практична складова конференції, оскільки керівники занять особисто отримали можливість побачити технологію водопідготовки продукції заводу, піщаний фільтр (пісковловлювач), вугільний фільтр, установку зворотного осмосу, установку УФ-очищення води, відстійники, побували у цехах підприємства, побачили реально роботу автоматичної лінії пакування продукції, відвідали спиртосховища підприємства, сховища настоянок, побачили роботу лабораторії оцінки якості води, якості скла та перевірки міцності горілки, побували на складі готової продукції та побачили імпортні варіанти алкогольних напоїв. Було відвідано музей підприємства та дегустаційний зал (без дегустації), де було оглянуто різні варіанти пляшок (у вигляді автомобіля, автомату, черепу та ін.). По завершенню виїзду на згадку бажаючі мали можливість у магазині заводу «Градус» придбати продукцію підприємства за цінами виробника, у тому числі і ту, яка не реалізується на території нашої країни.