8 квітня 2022 року в рамках вивчення освітнього компонента «Інтелектуальна власність» для майбутніх фахівців спеціальності 263 «Цивільна безпека», освітньо-професійна програма «Охорона праця» та спеціальності 101 «Екологія», освітньо-професійна програма «Екологічна безпека» другого (магістерського) рівня вищої освіти було проведено заняття у формі онлайн тренінгу з освітнього компонента «Інтелектуальна власність», на тему «Проведення патентного пошуку в фондах Харківської державної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка», яке провів патентний повірений України Євгеній Степанович Стогній. Дане заняття проходило в рамках Школи молодого винахідника, ХДНБ ім. В.Г. Короленка. Дані заняття проходять на постійній основі.

Під час онлайн тренінгу молоді винахідники та винахідниці мали змогу ознайомитися з Міжнародною патентною класифікацією, її структурою, особливостями патентного пошуку для підготовки заявки на отримання патентів на винахід чи корисну модель. Майбутні фахівці мали змогу задати практичні питання, то б то під час заняття спостерігався жвавий діалог.

Висловлюємо подяку відділу науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів Харківської державної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка, за вагомий вклад в практичну підготовку фахівців з охорони праці та екологічної безпеки.

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет УтаБН
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75