У символічний проміжок з 21 листопада – Свята гідності та свободи України – до 9 грудня – Дня боротьби з корупцією триває Global Dignity Day: Ukraine (Усесвітній День Гідності в Україні). У 2020 році до заходів Global Dignity Day долучились і здобувачі вищої освіти факультету техногенно-екологічної безпеки.

 

За сприяння проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні ВзаємоДія», всесвітнього руху Amnesty International, у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Офісом освітнього омбудсмена України й Уповноваженим Президента України з прав дитини цьогоріч Усесвітній День Гідності в Україні проводиться вже вшосте, з адаптацією до онлайну.

Для здобувачів вищої освіти факультету техногенно-екологічної безпеки НУЦЗ України - майбутніх фахівців з охорони праці – доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Оленою Шароватовою в умовах дистанційного навчання проведено інтерактивні кураторські години на тему «Гідність у дії!»

Гідність – це переконання, що кожна особа, незалежно від віку чи здібностей, походження чи зовнішності має таку ж саму цінність і достойна такого ж ставлення, як і кожна людина на землі.

Тож, будуймо й підтримуймо світ чесності, рівності та прийняття, cвіт, в якому краще живеться всім! Живімо у форматі «respect(us)», щоб на нас «озирались із захопленням»!

 #gdignity, #gdignityUkraine



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет УтаБН
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75