Участь НПП та ЗВО кафедри ТЗНС у роботі ХХІХ Міжнародного конгресу двигунобудівників

 

 

03 вересня 2024 р. розпочав роботу ХХІХ Міжнародний конгрес двигунобудівників, зокрема його пленарне засідання та робота деяких секцій.

Конгрес організовано сумісними зусиллями науковців та фахівців, які представляють: Національний аерокосмічний університет імені М.Є. Жуковського «ХАІ», Національний технічний університет «ХПІ», Державне підприємство «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро «ПРОГРЕС» імені академіка О. Г. Івченка, Акціонерне товариство «Мотор Січ», Акціонерне товариство «ФЕД».

На пленарному засіданні у дистанційному форматі із застосуванням застосунку Зум взяли участь завідувач кафедри технологій захисту навколишнього середовища факультету управління та безпеки населення Володимир КОЛОСКОВ, професор цієї кафедри Олександр КОНДРАТЕНКО та ад'юнкт 3-го року денної форми навчання, старший лейтенант сужби цивільного захисту Вячеслав КРАСНОВ.

Планується також участь Володимира КОЛОСКОВА, Олександра КОНДРАТЕНКА та їх співавторів – викладача кафедри фізико-математичних дисциплін факультету управління та безпеки населення Ксенії УМЕРЕНКОВОЇ та доцента кафедри мовної підготовки факультету управління та безпеки населення Ольги ЛИТВИНЕНКО у секційному засіданні секції «Поршневі двигуни внутрішнього згоряння» з доповіддю «Забезпечення екологічної та пожежної безпеки експлуатації транспортних засобів на основі поршневих пневмо- та кріодвигунів із застосуванням азоту як робочого тіла» 4 та 5 вересня.

Заключна конференція конгресу відбудеться 07 вересня 2024 р.