Закріплення наукового керівника ад'юнкта денної форми навчання за спеціальністю 183 на ОНП «Техногенно-екологічна безпека»

 

 

03 вересня 2024 р. відбулось засідання кафедри технологій захисту навколишнього середовища факультету управліннят та безпеки населення – випускової для ОНП «Техногенно-екологічна безпека» за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології».

На засіданні гарантом вказаної ОНП, головою фахової комісії зі вступу до ад'юнктури університету за спеціальністю 183, професором кафедри Олександром КОНДРАТЕНКОМ зроблено доповідь про результати роботи комісії, а саме про те, що абітурієнт – заступник начальника відділу реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації їх наслідків Печерського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві, майор служби цивільного захисту Володимир ГОЛОТА, який закінчив у 2017 р. Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України (освітньо-кваліфікаційний рівень - спеціаліст, спеціальність 261 – «Пожежна безпека»), успішно склав усі 3 етапи вступних випробувань і зарахований на навчання.

Завідувач кафедри Володимир КОЛОСКОВ повідомив, що ад'юнкт 1-го року денної форми навчання Володимир ГОЛОТА висловив бажання виконувати своє дисертаційне дослідження під керівництвом доцента кафедри Олени СЄРІКОВОЇ.

Рішенням кафедри рекомендовано доцента кафедри Олену СЄРІКОВУ закріпити науковим керівником ад'юнкта Володимира ГОЛОТИ.